Penerima Surat

Wednesday, June 16, 2010

........pemenang FIFA world cup......

http://www.youtube.com/watch?v=yav83kz29RQ&playnext_from=TL&videos=Lg1lL2l5sC4&feature=rec-LGOUT-exp_fresh%2Bdiv-1r-1-HM
tekan lah link ni....

so ape yang berdengung dalam otak antum .......haha exactly bola salah satunye.....tak banyak pon ....dalam 10%. Tol tak? dan time ni sahabat ana watching  spain vs swiss....haha....swiss is leading now....1-0....then ana think bola ni satu jenis yang fun.....klu di tonton altogether...... dan ni a kind of permainan yang boleh wat duit....huhu.......ade orang wat duit ngan bola....

for example macam ana lah.....ana buat cerite guna topik bola......hensem tak?.....bola klu dicerite tak kan habis....ade saje versi-versi yang tersendiri.....tapi ana wat cerite ni free of charge....ana bukan tulis kat paper ke yang diberi payment or something......ana consider topik2 yang hangat.....cam bola.....

masuk lak bab bola......wakil-wakil asia kali ni quite smart......4 the begining....jus c south korea tibai greece 2-0.....pas2 jepun acah cameroon 1-0......kah3......north kerea lak walau tak menang tapi satu gol dah disumbat dalam gawang monster bolasepak, brazil.... all the best 4 asia....except australia.....not real asia.....

colorful Malaysia...yeh....syukran ....!!!



2 comments:

pyah nakmat said...

spain kalah .. peh , sentap .

Harun said...

bagos .....mlm ni argentina vs s.korea.