Penerima Surat

Thursday, March 17, 2011

Reaktor Nuklear yang Meletup

Assalamualaikum

Semasa saya hendak membuka laman web soccernet untuk menyaksikan video klip bola Real Madrid vs Lyon (Real menang 3-0...yeh...) tiba-tiba keluar IDM suruh saya download dua video. Pada mulanya, saya ingat video pasal bola lah....Bila dah selesai download (sangat pantas- IDM 6.04) saya buka lah video tu.

Rupanya video tentang penerangan letupan reaktor tenaga nuklear di Jepun. Ok. Bagi yang berminat boleh enjoy video ni.


video

Yang ni juga...


video



Kalau nak rasa uranium tu sedap ke tak....try campur ngan gula+sirap. Huhu..letak ais sekali...perghhh....cuaca panas ni sedap sekali menikmatinya...

Tu ialah cara bunuh diri. Lagipun mana ada uranium jual kat kedai-kedai runcit. Kalau ada sekalipun mungkin kat Rusia kot...haha...takdelah...uranium mahal dan sukar didapati....selagi stok masih ada..






Sekian, terima kasih.





No comments: